۱۳۹۸/۱۱/۲۸- ۰۹:۴۳ - مشاهده: ۵۸۸۲

بزرگداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن

به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه الزهراء (سلام الله علیها) و روز زن، جلسه ای برای گرامیداشت این روز و قدردانی از همکاران خانم شاغل در دانشکده روابط بین الملل در روز شنبه 1398/10/26 با حضور جناب آقای دکتر شیخ الاسلامی، ریاست محترم دانشکده، مدیران و کلیه پرسنل دانشکده در محل سالن دهخدا برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر شیخ الاسلامی ضمن تبریک این میلاد خجسته و تاکید بر توانمندیهای بانوان و موفقیت آنها در پست های مختلف به ویژه در دانشکده روابط بین الملل، از زحمات آنان تقدیر و تشکر کرد. در خاتمه به همکاران خانم دانشکده لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود اهداء شد.