امروز شنبه  ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
۱۳۹۸/۱۱/۲۸- ۰۹:۴۵ - مشاهده: ۵۵۶۲

ملاقات رئیس دانشکده روابط بین الملل با رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی

آقای دکتر شیخ‌ الاسلامی رئیس دانشکده روابط بین‌الملل به منظور توسعه همکاریهای علمی و آموزشی، در روز یکشنبه 27 بهمن با آقای دکتر علی اکبر تاج مزینانی، رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی و آقای دکتر مهدی امیدی، عضو هیئت علمی این دانشگاه در محل دانشکده دیدار و گفت‌ و‌گو کرد.

در این دیدار، روسای دو دانشکده، ابتدا گزارشی از فعالیت فعلی و برنامه‌های آتی ارائه نمودند. در ادامه زمینه‌های تفاهم و همکاری‌های مشترک را مورد بررسی و گفت و گو قرار دادند. از دیگر مباحث طرح شده، مشارکت طرفین در پژوهش های اجتماعی بین المللی و همکاری‌های علمی و آموزشی بود.