امروز سه شنبه  ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
۱۳۹۸/۰۹/۱۲- ۰۹:۵۵ - مشاهده: ۲۹۸۳

سخنرانی سفیر هند در جمع اساتید و دانشجویان دانشکده روابط بین الملل

در راستای همکاریهای متقابل با کشور هند، آقای گدم دارمندرا (Gaddam Dharmendra) ، سفیر هند در تهران روز دوشنبه مورخ 98/9/11 با آقای دکتر شیخ الاسلامی، رئیس دانشکده روابط بین الملل دیدار و در جمع اساتید و دانشجویان دانشکده سخنرانی کرد.

در دیدار رئیس دانشکده با سفیر هند، طرفین زمینه‌های توسعه همکاریهای متقابل علمی و آموزشی بین دانشکده روابط بین الملل با موسسه هندی از جمله انستیتو دیپلماتیک هند(Indian Foreign Service)) ، همتای دانشکده را بررسی کردند. در چارچوب همکاریهای دوجانبه، سال گذشته موسسه هندی، میزبان 24 نفر از دانشجویان دانشکده بود که در دوره هندشناسی شرکت کرده بودند. قرار است امسال به صورت متقابل، طرف ایرانی میزبان تعدادی از دانشجویان هندی برای شرکت در دوره ایرانشناسی باشد.
سفیر هند بعد از دیدار با دکتر شیخ الاسلامی‌با حضور در سالن دهخدا در جمع اساتید و دانشجویان دانشکده سخنرانی کرد. وی ضمن اشاره به اهمیت ایران به عنوان یک قدرت مهم در منطقه غرب آسیا و مشترکات زیاد تاریخی و فرهنگی بین دو ملت، بیان داشت که هند اهمیت زیادی برای توسعه روابط خود با ایران در بخش های مختلف قائل است. وی با اشاره به همکاری دو کشور در طرح کریدور شمال- جنوب، بیان داشت که تاج محل، سمبل همکاریهای دو کشور در گذشته دور بود، اما امروزه بندر چابهار به مهمترین سمبل همکاری متقابل بین دو کشور تبدیل شده است که اهمیت راهبردی زیادی برای تهران و دهلی نو دارد. سفیر هند در ادامه دیدگاه این کشور را در خصوص روندهای مهم جهانی تشریح کرد وافزود که جهان در حال حرکت به سمت چندقطبی شدن است و در جهان جدید کشورها و بازیگران مختلف نقش آفرینی می‌کنند. وی همکاریهای کشورهای مانند ایران و هند را جهت مقابله با چالش های جهانی به خصوص در بخش انرژی و فناوری حائز اهمیت دانست. در پایان اساتید و دانشجویان دانشکده، سئوالات و نقطه نظرات خود را مطرح کردند.