امروز جمعه  ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
۱۳۹۸/۰۹/۱۷- ۱۴:۵۴ - مشاهده: ۳۲۵۴

برگزاری مراسم 16 آذر در دانشکده روابط بین الملل

روز شنبه 16 آذر ماه سال جاری به مناسبت روز دانشجو و گرامیداشت مقام دانشجویان برنامه ای به همین مناسبت در تالار اندیشه دانشکده روابط بین الملل و با حضور ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر شیخ الاسلامی، اساتید، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشکده برگزار گردید.

پس از نواختن سرود ملی و تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، با عنایت به همزمانی این روز با سالروز وفات حضرت معصومه (س)، جناب آقای دکتر شیخ الاسلامی ضمن تسلیت به مناسبت این واقعه، روز دانشجو را به دانشجویان تبریک و به بررسی انتظارات دانشکده از دانشجویان با توجه به فضای حاکم بر دانشکده پرداخت. وی هدف عالی آموزش را تزکیه و ارتقای سطح علمی و معرفتی خواند و مطالبه گری و آرمان خواهی را از ویژگی‌های مهم جنبش دانشجویی عنوان نمود. پس از سخنان رییس محترم دانشکده یکی از دانشجویان در خصوص واقعه 16 آذر و فلسفه وجودی این واقعه تاریخی در کشورمان سخنرانی کوتاهی ایراد نمود. پایان بخش مراسم نیز بیان خاطرات دانشجویی از جانب دانشجویان دانشکده بود.