امروز پنج شنبه  ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
۱۳۹۸/۱۰/۰۲- ۰۹:۲۴ - مشاهده: ۳۰۷۳

برگزاری دوره فشرده ایران شناسی برای دانشجویان ژاپنی

در راستای همکاریهای علمی و آموزشی بین دانشکده روابط بین الملل با بنیاد صلح ساساکاوا ژاپن، تعداد ده نفر از دانشجویان دانشگاههای مختلف ژاپن به مدت یک هفته، میهمان دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه می باشند.

در راستای همکاریهای علمی و آموزشی بین دانشکده روابط بین الملل با بنیاد صلح ساساکاوا ژاپن، تعداد ده نفر از دانشجویان دانشگاههای مختلف ژاپن به مدت یک هفته، میهمان دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه می‌باشند.
دانشجویان ژاپنی در مدت حضور در ایران، علاوه بر شرکت در کلاس های ایرانشناسی، در نشست های مشترک آموزشی و علمی‌با دانشجویان دانشکده شرکت کرده و بحث و گفت و گو می‌کنند. هیات دانشجویان ژاپنی همچنین با مقامات وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی و چند نهاد دیگر دیدار داشته و از مراکز علمی و جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی شهر تهران و چند شهر دیگر کشورمان بازدید می نمایند.