امروز جمعه  ۳۱ فروردين ۱۴۰۳
۱۳۹۸/۱۰/۱۰- ۱۴:۳۲ - مشاهده: ۳۰۷۵

دیدارسفیر بوسنی با رئیس و اعضای هیات علمی دانشکده روابط بین الملل

آقای سمیر ولاحیچ، سفیر بوسنی و هرزگوئین در روز دوشنبه 9 دیماه سالجاری از دانشکده روابط بین الملل بازدید و با ریاست دانشکده و اعضای هیات علمی آن دیدار و گفت و گو کرد.

در دیدار سفیر بوسنی با آقای دکتر محمد حسن شیخ الاسلامی، رئیس دانشکده روابط بین الملل، طرفین زمینه‌های بسط و توسعه همکاریهای آموزشی و پژوهشی بین دانشکده روابط بین الملل و دانشگاههای بوسنیائی را بررسی کردند. سفیر بوسنی ضمن ابراز خرسندی از آشنایی با ظرفیت های دانشکده در برگزاری دوره‌های آموزشی مطالعات ایرانشناسی و زبان فارسی برای دانشجویان و دیپلمات های خارجی، آمادگی این کشور را برای توسعه روابط و امضای یادداشت تفاهم همکاری اعلام کرد.
آقای ولاحیچ در ادامه برنامه با اعضای هیات علمی دانشکده روابط بین الملل دیدار و طرفین نقظه نظرات و پیشنهادات خود را برای بسط و توسعه روابط فرهنگی، علمی و پژوهشی بین دو کشور اعلام کردند. در این نشست، نظرات و پیشنهادات ارزشمندی برای توسعه وابط دو کشور مطرح شد. از جمله پیشنهادات، انجام پروژه‌های تحقیقاتی در خصوص نقش راهبردی ایران در تغییر معادلات جنگ بوسنی و کمک به بقای یک ملت از منظر دیپلماسی و بین المللی بود.
در دیدار با اعضای هیات علمی دانشکده، مسئولین موسسه مطالعاتی ابن سینا نیز حضور داشتند و طرفین پیشنهاد همکاریهای تحقیقاتی و پژوهشی مشترک را بررسی کردند.
در ادامه، سفیر بوسنی از مرکز اسناد و تاریخ دیپلماسی و کتابخانه تخصصی وزارت امورخارجه بازدید کرد.