امروز دوشنبه  ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
۱۴۰۲/۰۹/۲۸- ۱۰:۳۰ - مشاهده: ۵۱۵

بازدید هیأت دانشجویان دانشکده از معاونت کنسولی وزارت امور خارجه و شورای عالی ایرانیان خارج از کشور

زمان: چهارشنبه 22 آذرماه 1402

به همت شورای صنفی دانشکده روابط بین‌الملل، جمعی از دانشجویان دانشکده روابط بین الملل صبح روز چهارشنبه ۲۲آذرماه از معاونت کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه بازدید کردند.
در ابتدای این بازدید علمی نیم‌روزه، دانشجویان در نشست سخنرانی جناب آقای علی‌رضا بیکدلی، معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزیر امور خارجه شرکت کردند و در پایان آقای دکتر بیگدلی  به پرسش های آنان پاسخ دادند.
در ادامه، دانشجویان در معیت جناب آقای علی‌رضا محمودی، مدیرکل امور کنسولی از بخش‌های مختلف میز خدمت و کنسولی وزارت امور خارجه بازدید کردند و  فعالیت های این حوزه قرار گرفتند .
سپس ، دانشجویان در نشست تفصیلی با جناب آقای عبدالله سهرابی، مدیرکل شورای عالی ایرانیان خارج از کشور شرکت کردند و از فرصت‌های موجود در زمینه  حوزه فعالیت ایشان گاهی یافتند.