امروز دوشنبه  ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
۱۴۰۲/۱۰/۰۵- ۰۸:۴۰ - مشاهده: ۵۴۹

بازدید دانشجویان دانشگاه طلوع مهر از دانشکده روابط بین‌الملل وزارت امور خارجه

زمان: 15 آذر 1402

روز چهارشنبه 15 آذر ماه 1402، جمعی از دانشجویان خانم مقطع کارشناسی رشته حقوق از دانشگاه غیرانتفاعی طلوع مهر پس از بازدید از مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه از جمله کتابخانه تخصصی و اداره نگهداری اسناد وزارت امور خارجه، از دانشکده روابط بین الملل بازدید به عمل آوردند. در بازدید از کتابخانه تخصصی وزارت امور خارجه، کتابدار این مجموعه درباره معرفی کتابخانه تخصصی وزارت امور خارجه، امکانات این مجموعه به ویژه کتب مرجع و تاریخی و ویژگی‌های منحصر به فرد این مجموعه و چگونگی استفاده از امکانات آن مجموعه، توضیحاتی را ارائه و بخش‌های مختلف کتابخانه را به دانشجویان معرفی کردند. در ادامه، دانشجویان در اداره نگهداری اسناد حضور یافته و ضمن بازدید از اسناد تاریخی به توضیحات کارشناس مربوطه درخصوص نحوه بهره برداری پژوهشی از اسناد گوش فرا دادند.

سپس، دانشجویان با ورود به دانشکده روابط بین‌الملل با جناب آقای دکتر محمدرضا دهشیری ریاست محترم دانشکده دیدار نمودند. آقای دکتر دهشیری در این دیدار در مورد نحوه پذیرش دانشجو و نیز تحلیل روند تحولات غرب آسیا از جمله تحولات فلسطین و غزه توضیحاتی ارائه نمودند.