امروز دوشنبه  ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
۱۴۰۲/۱۱/۰۱- ۰۸:۵۳ - مشاهده: ۱۰۴۲

انعقاد قرارداد همکاری میان دانشکدۀ روابط بین‌الملل و کانون زبان ایران

زمان: چهارشنبه 27 دی 1402

قرارداد همکاری میان دانشکدۀ روابط بین‌الملل و‌ کانون زبان ایران در تاریخ چهارشنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۲، در دفتر ریاست دانشکدۀ روابط بین‌ الملل منعقد شد.

پیش از امضای این قرارداد، آقای دکتر محمدرضا دهشیری، رئیس دانشکده روابط بین‌الملل وزارت خارجه و آقای دکتر مهدی ذوالفقاری، رئیس کانون زبان ایران، پیرامون اهداف مشترک میان دانشکدۀ روابط بین‌الملل و کانون زبان ایران بحث و تبادل نظر کردند.

دکتر دهشیری در این دیدار ابراز امیدواری کرد که طرفین بتوانند ظرفیت های آموزشی متقابل را به سمت موضوعات کاربردی هدایت کنند.

او افزود: علاوه بر برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های مشترک علمی و آموزشی، می‌توان نسبت به ایجاد دوره‌هایی برای کارآموزی/کارورزی مخاطبان دانشکده روابط بین الملل در بخش‌های تخصصی اقدام کرد.
دکتر ذوالفقاری نیز ضمن برشماری اقدامات آموزشی و پژوهشی کانون زبان ایران، مانند تلاش در جهت بین المللی سازی کانون زبان، تاسیس شعب در مناطق پرظرفیت، تعریف دوره‌های ویژه آموزشی و ...گفت: برای تحقق مرجعیت علمی‌کانون زبان ایران، باید به سمت برگزاری دوره‌های تخصصی توانمندسازی دانش پژوهان و مدرسان حرکت کرد.
در این جلسه، خانم دکتر مردانه، و آقای سیفی نژاد از طرف دانشکده و آقایان دکتر احمدی معین، مشاور اقتصادی و توسعۀ کسب و کار، دکتر سلیمانی، معاون پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، دکتر میرزایی، معاون آموزشی و رضا لیاقی، معاون اداری مالی از طرف کانون زبان ایران، نیز حضور داشتند.