امروز دوشنبه  ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
۱۴۰۲/۱۲/۱۲- ۱۰:۵۱ - مشاهده: ۳۸۷

برگزاری جشن نیمه شعبان در دانشکده روابط بین الملل

زمان: 7 اسفند 1402

به مناسبت میلاد فرخنده حضرت ولی عصر(عج)  جشن عیدسعید نیمه شعبان به همت ریاست محترم دانشکده روابط بین الملل در روز دوشنبه مورخ 7 اسفند 1402 در سالن دهخدای دانشکده برگزار گردید.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر دهشیری رئیس محترم دانشکده ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت مهدی (عج) به اساتید، همکاران و دانشجویان حاضر در جلسه، گزارشی از عملکرد دانشکده در سالی که گذشت، ارائه نموده و در ادامه به ایراد سخنرانی پیرامون مهدویت و مفاهیم حجت، انتظار و حکمرانی پرداختند .

سپس جناب آقای دکتر شیخ الاسلامی، رئیس محترم مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه، در باب مهدویت و اشتراک مفهوم منجی بین ادیان الهی، نکاتی را ارائه نمودند.

در پایان، سرکار خانم خان محمدی و جناب آقایان نجفی فر و صفری فرد سه تن از دانشجویان دانشکده، به خواندن دکلمه و اشعاری در ارتباط با حضرت مهدی (ع) به زبان‌های فارسی، عربی و انگلیسی مبادرت نمودند.