۱۳۹۹/۰۷/۱۹- ۰۸:۰۷ - مشاهده: ۳۷۶۷

چهارمین سمینار تحولات روز

تحت عنوان: " اقتصاد سیاسی ایران و بورس"

چهارمین سمینار تحولات روز

تحت عنوان:

" اقتصاد سیاسی ایران و بورس"

سخنران: آقای دکتر سهراب شهابی

عضو هیئت علمی دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه

چهارمین سمینار تحولات روز به مسائل اقتصادی و فراز و فرودهای بورس اختصاص داشت.  سمینار مذکور روز دوشنبه مورخ 14/07/1399، تحت عنوان "اقتصاد سیاسی ایران و بورس” با سخنرانی آقای دکتر شهابی عضو هیئت علمی دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه به صورت مجازی و برخط برگزار گردید.

آقای دکتر شهابی در سخنرانی خود به مرور شرایط کنونی اقتصادی ایران، ارائه آمارهایی از تولید ناخالص داخلی، تورم، رکود اقتصادی و شاخص فلاکت پرداخت. در بحث کسری بودجه دولت، ایشان به دلایل کسری بودجه و راهکارهای مقابله با آن پرداخت و در ادامه به فراز و فرودهای بورس، چرایی اهمیت آن در اقتصاد ایران، رویکرد دولت در قبال تحولات بورس، دلایل مطلوبیت بورس برای دولت و مردم اشاره نمود.

این عضو هیات علمی دانشکده در خاتمه، راهکارهایی برای رونق بورس و برون رفت از اوضاع بد اقتصادی، جبران کسری بودجه و بالا بردن ارزش پول ملی ارایه نمود.