۱۳۹۹/۰۸/۱۲- ۱۴:۰۵ - مشاهده: ۳۹۰۴

هفتمین سمینار تحولات روز

تحت عنوان: "عادی سازی روابط میان کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی"

هفتمین سمینار تحولات روز

تحت عنوان:

"عادی سازی روابط میان کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی"

هفتمین سمینار تحولات روز به موضوع عادی سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونستی اختصاص داشت. سمینار مذکور روز دوشنبه مورخ 1399/08/12 با سخنرانی جناب آقای عنایتی دستیار وزیر و مدیرکل خلیج فارس وزارت امورخارجه و با حضور دانشجویان دانشکده روابط بین الملل برگزار گردید. در این نشست موضوعاتی همچون عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با امارات متحده، میزان اهمیت موضوع فلسطین برای کشورهای عربی، مواضع رژیم صهیونیستی در قبال این عادی سازی روابط، و ورود اسرائیل به خاورمیانه و منطقه خلیج فارس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

آقای عنایتی در خصوص عادی سازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونسیتی اظهار داشت که باید دید برنده واقعی کیست؟ کشورهای عربی یا رژیم صهیونیستی یا حتی ایالات متحده، کدام بازیگر سود بیشتری از این رویداد کسب خواهد نمود؟ مسئله دیگری که مطرح می‌شود این است که رژیم صهیونیستی در قبال اعلام عادی سازی روابط با کشورهای عربی از کدام مواضع خود عقب نشینی نموده است؟ که باید پاسخ داد کشور امارات در ازای عادی سازی روابط خود با این رژیم هیچ امتیازی در خصوص مسئله فلسطین کسب نکرده و رژیم صهیونیستی نه تنها از مواضع پیشین خود عقب نشینی نکرده است بلکه در حال تلاش برای ورود و جذب در منطقه خاور میانه و خلیج فارس می‌باشد.

اداره امور دانشجویی و فرهنگی