امروز جمعه  ۱۰ فروردين ۱۴۰۳
۱۳۹۹/۰۹/۲۶- ۱۲:۴۷ - مشاهده: ۵۲۱۶

«دومین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال»

به اطلاع دانشجویان گرامی  می رساند: «دومین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال» به میزبانی دانشکده چندرسانه ای دانشگاه هنر اسـلامی تبریز و بـاحمـایت معـاونت فرهنگی و اجتمـاعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وسازمان امور اجتماعی وزارت کشور از تاریخ یازدهم لغایت چهاردهم اسفند ماه سال۱۳۹۹ به‌صورت مجازی برگزار می گردد. محورهای ارائه آثار به این جشـنواره در دو بخش آسیب های اجتماعی و موضوع آزاد تعریف شده است. علاقمندان می‌توانند فایل آثارخود را در قالب هنرهای رایانه‌ای چنـد رسانه‌ای (از قبیل انیمیشن و ویدئو آرت، جلوه‌های ویژه صوتی و تصویری و عکس و نقاشـی دیجیتال) و نیز در قالب هنرهای رایانه ای تعاملی (نظیر بازی‌های رایانه ای، هنرچیدمان و هنرهای نمایشـی چندرسانه ای و واقعیت مجازی و واقیت افزوده) تا بیستم بهمن ماه سال تحصیلی جاری از طریق سامانه مربوطه در وب سایت جشنواره بارگذاری و به دبیرخانه این جشنواره ارسال فرمایند.

لینک جشنواره :http://digitalartfest.ir

اداره دانشجویی و فرهنگی