امروز شنبه  ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
۱۳۹۹/۱۱/۰۱- ۱۴:۰۹ - مشاهده: ۳۲۹۷

شانزدهمین وبینار تحولات روز

تحت عنوان: "دین و دیپلماسی"

شانزدهمین وبینار تحولات روز

تحت عنوان:

"دین و دیپلماسی"

سخنران: آقای دکتربروجردی

استاد دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه

شانزدهمین وبینار تحولات روز به بررسی "دین و دیپلماسی" اختصاص داشت. وبینار مذکور روز سه شنبه مورخ 1399/10/23، با سخنرانی جناب آقای دکتر بروجردی استاد دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه برگزار گردید.

ایشان در ابتدا به تعریف و سیر شکلگیری دیپلماسی پرداختند و در ادامه از سه زاویه حضور مفاهیم و گزاره‌های دینی در عرصه دیپلماسی، رهبران دینی و نقش آن‌ها در بسیج توده‌ها در راستای اهداف دیپلماسی و در نهایت نقش جنبش ها و سازمان‌های دینی در دیپلماسی به رابطه دین و دیپلماسی اشاره کردند. کلید واژه‌های دیپلماسی اسلامی از دیگر مباحث مطروح در این وبینار بود.

اداره امور دانشجویی

دانشکده روابط بین الملل