۱۴۰۰/۰۴/۱۲- ۰۹:۴۴ - مشاهده: ۲۷۷۶

سی امین وبینار "تحولات روز"

با عنوان: "نقش زبان در روابط بین الملل"

به نام خدا

سی امین وبینار "تحولات روز"

با عنوان:

"نقش زبان در روابط بین الملل"

سخنران: آقای دکتر حسین صمدی بهرامی

عضو هیات علمی دانشکده روابط بین الملل وزارت خارجه

سی امین  وبینار "تحولات روز" دانشکده روابط بین الملل، روز سه شنبه مورخ 1400/04/08، با عنوان " نقش زبان در روابط بین الملل " با سخنرانی آقای دکتر حسین صمدی بهرامی ، عضو هیات علمی دانشکده روابط  بین الملل وزارت خارجه برگزار گردید.

آقای دکتر حسین صمدی بهرامی در سه بخش به ایراد سخنرانی پرداختند.  ایشان در بخش اول به تعریف زبان و چگونگی انتقال مفاهیم به وسیله زبان پرداختند و در بخش دوم به تعریف روابط بین الملل و روابط بین کشورها اشاره کردند و در نهایت ایشان به نقش زبان در انتقال مفاهیم در ارتباط کشورها با یکدیگر و نقش مهم و سازنده دیپلمات ها در چگونگی انتقال این مفاهیم نکات مهمی را بیان کردند و ادامه مباحث به جلسات بعدی موکول گردید. در پایان شرکت کنندگان در این وبینار نکات و سوالات خود را مطرح کردند.

اداره امور دانشجویی