امروز شنبه  ۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۴۰۳/۰۳/۰۱- ۱۰:۱۶ - مشاهده: ۹۲۷

در تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، دانشکده روابط بین الملل میزبان جناب آقای دکتر خالد القدومی، رییس دفتر حماس‌ در‌تهران بود.

زمان: 31 اردیبهشت 1403

در تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، دانشکده روابط بین الملل میزبان جناب آقای  دکتر خالد القدومی، رییس دفتر حماس‌ در‌تهران بود. سخنرانی ایشان که با محور نظم امنیتی خاورمیانه پس از عملیات وعده صادق بود، بعد  از تلاوت قرآن کریم و سخنرانی مقدماتی جناب آقای دکتر دهشیری، ریاست محترم دانشکده روابط بین الملل در باب ضایعه از دست  دادن شهیدان خدمت، ریاست محترم جمهور و دیپلمات انقلابی جناب آقای دکتر امیر عبداللهیان آغاز شد.

دکتر خالد القدومی‌پس از عرض تسلیت به ملت شریف ایران و محور مقاومت بابت این ضایعه تاسف بار، مباحث خود را به چهار مرحله یا مقطع زمانی شامل عملیات طوفان الاقصی، ورود زمینی نیرو های رژیم صهیونیستی به غزه، عملیات وعده صادق در پی تعرض به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی در دمشق و سرانجام عملیات ورود زمینی به رفح تقسیم کردند؛ سپس در هر بخش به شرح دقیق لایه‌ها و‌ زوایای استراتژیک موضوع پرداختند و سناریو‌های موجود را مورد بررسی قرار دادند.

سپس ایشان به به پرسش های دانشجویان در‌ باره سیر تاریخی مانیفست حماس، جایگاه استراتژیک کرانه باختری در شرایط فعلی و آتی بحران غزه و چشم انداز تحولات خاورمیانه پاسخ دادند.