امروز شنبه  ۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۴۰۳/۰۳/۰۱- ۱۵:۳۱ - مشاهده: ۸۲۸

بازدید دانشجویان دانشگاه حضرت معصومه (س) از دانشکده روابط بین‌الملل وزارت امور خارجه

زمان: سه شنبه مورخ 1 خرداد ماه 1403

در روز سه شنبه مورخ 1 خرداد ماه 1403، دوازده نفره از دانشجویان مقطع کارشناسی رشته مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه دولتی حضرت معصومه (س) قم به همراه دو تن از اساتید این دانشگاه از دانشکده روابط بین الملل بازدید و با جناب آقای دکتر محمدرضا دهشیری رییس محترم دانشکده روابط بین الملل ملاقات نمودند. در این ملاقات آقای دکتر دهشیری ضمن خوش­ آمدگویی به میهمانان و عرض تسلیت به مناسبت شهادت رئیس جمهور محترم و وزیر امورخارجه و همراهان، توضیحاتی را در خصوص تاریخچه دانشکده روابط بین­الملل، رشته‌های تحصیلی، نحوه پذیرش دانشجو و فرصت های شغلی رشته‌های روابط بین الملل بیان نموده و به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.

دانشجویان پس از این دیدار، از کتابخانه تخصصی و موزه اسناد تاریخی وزارت امور خارجه نیز بازدید به عمل آوردند. در بازدید از کتابخانه تخصصی وزارت امور خارجه، توضیحاتی درباره کتابخانه تخصصی وزارت امور خارجه، امکانات این مجموعه به ویژه کتب مرجع و تاریخی و ویژگی‌های منحصر به فرد این مجموعه و چگونگی استفاده دانشجویان و علاقمندان از امکانات آن ارائه گردید. سپس دانشجویان از بخش‌های مختلف کتابخانه بازدید به عمل آوردند. در ادامه، دانشجویان از اداره نگهداری اسناد و موزه اسناد تاریخی بازدید و توضیحات مربوطه درخصوص نحوه بهره برداری پژوهشی از اسناد برای دانشجویان ارائه گردید.