امروز چهارشنبه  ۲۵ مهر ۱۴۰۳

کسب مقام دومی المپیاد بین المللی امنیت مالی روسیه توسط دانشجویان دانشکده

...

کسب مقام دومی المپیاد بین المللی امنیت مالی روسیه توسط دانشجویان دانشکده

دو تن از دانشجویان دانشکده روابط بین الملل موفق به کسب رتبه دوم و مدال نقره در المپیاد بین المللی امنیت مالی روسیه شدند.

المپیاد بین المللی امنیت مالی از 9 مهر تا 13 مهر ماه 1403 در فدراسیون روسیه برگزار گردید. این المپیاد از سال 2021 تحت حمایت نهاد ریاست جمهوری روسیه و دولت فدراسیون روسیه برگزار می‌شود که دو تن از دانشجویان دانشکده روابط بین الملل، به نامهای آقایان محمد حسین بیننده دهاقانی و میلاد رضائی، در رقابت نهایی با بیش از ۱۲۰ دانشجو از 36 کشور موفق به کسب جایگاه دوم در رشته روابط بین الملل شدند.

این المپیاد با نظارت نهاد ریاست جمهوری روسیه و مشارکت وزارت خانه‌های دارایی ، علوم و آموزش عالی فدراسیون روسیه و همچنین بانک ها و دانشگاه‌های شاخص روسیه برگزار گردید.

شایان ذکر است هدف از المپیاد امنیت مالی که به صورت سالانه برگزار می‌گردد، افزایش دانش شرکت کنندگان پیرامون امنیت مالی و تشویق به مبارزه با جرائم مالی در حوزه‌های مختلف است.