امروز چهارشنبه  ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
۱۳۹۸/۱۰/۰۹- ۱۰:۰۶ - مشاهده: ۳۲۰۸

برگزاری دوره آموزشی توان افزایی زنان در حوزه تعاملات بین المللی

دوره آموزشی "توان افزایی زنان در حوزه تعاملات بین المللی" با مشارکت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و دانشکده روابط بین الملل وزارت امورخارجه از روز شنبه 7 دیماه 1398 در محل دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه برگزار شد.

هدف از برگزاری این دوره، ارتقاء سطح دانش و آگاهی در حوزه مسائل زنان در عرصه بین الملل است و شرکت کنندگان در دوره شامل مشاورین امور زنان و خانواده دستگاه‌های اجرایی و سازمانهای دولتی و برخی از مدیران کل استانهای کشور در امور زنان و خانواده می‌باشند.
در این دوره که توسط اساتید و مدیران برحسته وزارت امورخارجه تدریس می‌شود، شرکت کنندگان با آخرین روندها وموضوعات جهانی، شیوه‌های حضور و فعالیت در سازمان‌های یبن المللی، نقش سازمان‌های مردم نهاد در حوزه زنان، آداب تشریفات بین المللی و غیره آشنا می‌شوند.
این دوره 4 روزه با سخنرانی دکتر دهقانی، معاون حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه، دکتر شیخ الاسلامی رئیس دانشکده روابط بین الملل،خانم دکتر جواهریان معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و خانم دکتر فلاحتی، مدیرکل دفتر امور بین الملل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری شروع شد.
مراسم اختتامیه این دوره نیز روز 11 دیماه با حضور آقای انصاری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه و خانم ابتکار، معاون رئیس جمهور درامور زنان و خانواده برگزار خواهد شد و در پایان به شرکت کنندگان، گواهینامه آموزشی شرکت در دوره اعطاء خواهد شد.