امروز شنبه  ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
۱۳۹۹/۰۴/۲۳- ۱۲:۱۱ - مشاهده: ۲۷۷۴

برگزاری کارگاه مجازی بر خط "امنیت انسانی "

کارگاه مجازی دو روزه "امنیت انسانی" به مدت 6 ساعت توسط دانشکده روابط بین الملل به صورت برخط برگزار گردید. آقای دکتر سجادپور، معاون وزیر امور خارجه و رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی، دکتر شیخ‌الاسلامی رئیس دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه و خانم دکتر تاجبخش استاد دانشکده روابط بین الملل پاریس در این نشست تدریس نمودند.

اهمیت نگاه جامع به موضوع امنیت، بررسی سیر مفهوم امنیت انسانی و رویکردهای آن در سیاست گذاری و بررسی تحولات جمعیت شناختی بر منافع ملی جمهوری اسلامی از اهم مباحث مطروحه در این دوره بود.

نزدیک به 60 نفر از دانشجویان  و پژوهشگران حوزه روابط بین‌الملل در این دوره شرکت کردند. این کارگاه به دو زبان فارسی و انگلیسی برگزار گردید.