امروز جمعه  ۳۱ فروردين ۱۴۰۳
۱۳۹۹/۰۹/۱۹- ۱۴:۳۶ - مشاهده: ۳۴۳۳

برگزاری وبینار مشترک آنکتاد و دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه

چهارشنبه 19 آذر 1399

اولین وبینار مشترک آنکتاد و دانشکده روابط بین الملل با همکاری نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد در ژنو، روز چهارشنبه 19 آذر 1399 به مدت 4 ساعت و نیم برگزار شد. این نشست در سه بخش به بررسی موضوعات مربوط به توسعه در کشورهای در حال توسعه و ایران پرداخت. در بخش اول آقایان جرونیم کاپالدو و نیکولاس میستری، اقتصاددانان بخش جهانی سازی و استراتژی‌های توسعه آنکتاد، به ارائه نتایج آخرین تحقیقات خود در مورد «سیاست های تجارت در کشورهای در حال توسعه در عصر پساکرونا» پرداختند.

در بخش دوم خانم راشمی‌بانگو، اقتصاددان ارشد آنکتاد، نتایج پژوهش خود در مورد «نقش تجارت الکترونیکی در بهبود تجارت در کشورهای در حال توسعه در طول پاندمی‌کووید-19» را ارائه کرد. در بخش آخر، آقای ایگور پائونویک، دیگر اقتصاددان ارشد آنکتاد تحت عنوان «گفتمان سیاستی در مورد مسائل تجاری مرتبط با توسعه اقتصادی پایدار» سخنرانی نمود.

یکصد نفر از دانشجویان و  پژوهشگران در این نشست شرکت کردند. سخنرانان در پایان هر بخش به سوالات مخاطبین پاسخ دادند.