۱۳۹۹/۱۰/۰۳- ۱۳:۴۲ - مشاهده: ۳۶۵۴

سیزدهمین وبینار تحولات روز

با عنوان: "دیپلماسی آفریقایی جمهوری اسلامی ایران"

سیزدهمین وبینار تحولات روز

با عنوان:

"دیپلماسی آفریقایی جمهوری اسلامی ایران"

سخنران: آقای ولی الله محمدی

دستیار وزیر و مدیر کل آفریقا وزارت خارجه

سیزدهمین وبینار تحولات روز به دیپلماسی آفریقایی جمهوری اسلامی ایران اختصاص داشت. این وبینار روز سه شنبه مورخ 1399/10/3 ، تحت عنوان "دیپلماسی آفریقایی جمهوری اسلامی ایران" با سخنرانی جناب آقای ولی الله محمدی مدیر کل آفریقا وزارت خارجه برگزار گردید.

ایشان در دو بخش قبل از انقلاب و بعد از انقلاب اسلامی‌به چگونگی آغاز روابط خارجی ایران با آفریقا پرداخت و ضمن اشاره به تاریخ و جغرافیای آفریقا از ظرفیت های بسیار زیاد این قاره نام برد.

آقای محمدی مباحث خود را در سه بخش رابطه ایران با آفریقا در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ارائه نمود و در پایان به چالش های پیش روی روابط ایران با قاره آفریقا اشاره کرد. دستیار وزیر و مدیرکل آفریقا در خاتمه نشست به سئوالات دانشجویان پاسخ داد.

اداره امور دانشجویی

دانشکده روابط بین الملل