امروز جمعه  ۳۱ فروردين ۱۴۰۳
۱۴۰۰/۰۴/۰۱- ۱۲:۴۱ - مشاهده: ۲۴۴۰

برگزاری دومین دوره تبادل دیجیتال دانشجو بین دانشکده روابط بین‌الملل وزارت امور خارجه و دانشگاه اراسموس هلند

زمان: 17 لغایت 31 خرداد 1400

دومین دوره تبادل مجازی دانشجو بین دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه و دانشگاه ارسموس هلند از دوشنبه 17 خرداد تا دوشنبه 31 خرداد 1400 به صورت دیجیتال و در بستر نرم افزارهای زوم و ادوبی کانکت برگزار شد.

این تبادل در قالب هفته هلند و هفته ایران با حضور 10 دانشجوی منتخب از دانشکده روابط بین الملل و 6 دانشجوی منتخب از دانشگاه اراسموس هلند برگزار شد. طی این دو هفته دانشجویان نتیجه مطالعات خود را در حوزه‌های حکمرانی، ژئوپلیتیک، اقتصاد، جامعه و فرهنگ در دو کشور ایران و هلند ارائه کردند.

لازم به ذکر است به منظور آماده سازی دانشجویان ایرانی، برنامه شبیه‌سازی جلسات در روزهای شنبه و یکشنبه 22 و 23 خرداد با حضور اساتید محترم دانشکده آقایان دکتر شیخ الاسلامی، دکتر زهرانی، دکتر غروی، دکتر بروجردی و خانم دکتر مردانه برگزار شد. مسوولیت برگزاری این دوره بر عهده اداره همکاری‌های آموزشی و بین المللی دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه و دانشگاه اراسموس هلند بود.