امروز سه شنبه  ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
۱۴۰۰/۱۲/۱۴- ۱۱:۰۹ - مشاهده: ۲۲۰۲

پنجاه و دومین وبینار "تحولات روز"

با عنوان: " دیپلماسی و دیوان بین المللی دادگستری "

پنجاه و دومین وبینار "تحولات روز"

با عنوان:

" دیپلماسی و دیوان بین المللی دادگستری "

سخنران: آقای دکترمحمدرضا ضیایی بیگدلی

استاد حقوق دانشگاه علامه طباطبایی

پنجاه و دومین وبینار "تحولات روز" دانشکده روابط بین الملل، روز سه شنبه مورخ 1400/12/03، با عنوان "دیپلماسی و دیوان بین المللی دادگستری " با سخنرانی آقای دکتر محمدرضا ضیایی بیگدلی، استاد حقوق دانشگاه علامه طباطبایی برگزار گردید.

آقای دکتر بیگدلی در ابتدای سخنرانی خود به بیان اهمیت دیپلماسی و نقش آن در حل و فصل اختلافات بین المللی به طور عام پرداخته و سپس دیپلماسی قضایی مورد استفاده در نهادهایی چون دیوان بین المللی دادگستری را مورد ارزیابی قرار داد. ایشان اظهار داشت حقوق بین الملل یکی از مهمترین ابزار دیپلماسی به شمار می آید و دیپلماسی و و حقوق بین الملل ارتباط متقابل و مستقیمی‌باهم دارند. وی سپس ضمن بررسی برخی آرای مهم دیوان بین المللی دادگستری در خصوص ایران و هم چنین دیگر کشورها از جمله موضوع تسخیر سفارت امریکا و سقوط هواپیمای مسافربری ایران، دیپلماسی مورد استفاده در دیوان را مورد ارزیابی قرار داد.

بخش پایانی سخنرانی نیز به پاسخگویی به سوالات حضار اختصاص یافت.