امروز جمعه  ۱۰ فروردين ۱۴۰۳

**اطلاعیه شماره دو**

فهرست اسامی‌پذیرفته شدگان مصاحبه علمی و عمومی داوطلبان کارشناسی ارشد

دانشکده روابط بین الملل وزارت امورخارجه 1401-1402

بدینوسیله از کلیه پذیرفته شدگان در مرحله مصاحبه علمی و عمومی‌کارشناسی ارشد دانشکده روابط بین الملل وزارت امورخارجه (لیست پیوست) دعوت می نماید مطابق جدول زمانبندی ضمیمه به این دانشکده واقع در خیابان شهید باهنر (نیاوران)، جنب پمپ بنزین خیابان شهید تناولی، پلاک1، تلفن 22802650  مراجعه نمایند.

عدم حضور بموقع در زمان مصاحبه بمنزله انصراف از تحصیل می‌باشد.

نکات مهم :

- ضروری است 30 دقیقه قبل از زمان اعلام شده برای مصاحبه ، در محل دانشکده حضور داشته باشند.

- دانشکده روابط بین الملل از پذیرش و پذیرائی همراهان داوطلبان معذور است. بمنظور تسهیل در تردد شهروندان و آرامش خاطر داوطلبان ، از تجمع در پشت درب ورودی محل برگزاری مصاحبه جدا خودداری نمایند.

- همراه داشتن ، کیف دستی ، تلفن همراه و دیگر وسایل غیر ضروری ، در محل برگزاری مصاحبه ممنوع می‌باشد.

- رعایت دستورالعمل های بهداشتی و استفاده از ماسک ضروری می‌باشد.

- تامین محل اقامت شبانه برای داوطلبان شهرستانی امکان پذیر نیست. لازم است این گروه از داوطلبان تمهیدات لازم را در این زمینه پیش بینی نمایند.

- پذیرش در دانشکده روابط بین الملل صرفاً جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد بوده و هیچگونه ارتباطی با استخدام در وزارت امور خارجه ندارد. استخدام در وزارت امور خارجه تابع مقررات و ضوابط عمومی استخدامی‌کشور می‌باشد.

»» 19 تیرماه 1401

»» 20 تیرماه 1401