امروز شنبه  ۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۴۰۲/۰۵/۲۲- ۱۰:۵۲ - مشاهده: ۱۳۹۳

نشست هم اندیشی اعضای هیئت علمی دانشکده روابط بین الملل

زمان: 17 مرداد 1402

در روز سه شنبه مورخ 17 مرداد 1402 نشست هم اندیشی اعضای هیئت علمی دانشکده روابط بین الملل برگزار شد. در این نشست که با حضور رئیس محترم مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی، رئیس محترم دانشکده روابط بین الملل و اعضای محترم هیئت علمی در سالن دهخدا دانشکده روابط بین الملل برگزار گردید، اعضای هیئت علمی انتصاب جناب آقای دکتر دهشیری به عنوان رئیس جدید دانشکده را تبریک گفتند.

در این نشست جناب آقای دکتر شیخ الاسلامی ضمن تبریک انتصاب جناب آقای دکتر محمدرضا دهشیری به ریاست دانشکده روابط بین الملل به تبیین دیدگاه علمی خود درباره مفهوم، ماهیت و ویژگی‌های قدرت های میانه پرداخت. سپس آقای دکتر دهشیری ضمن تشکر از ابراز لطف و محبت اعضای هیئت علمی، به بیان تجربیات خود از دوران سفارت در سنگال پرداخت.

این نشست با تبادل نظر درباره مسائل مختلف دانشکده در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی و نیز برنامه‌های آتی دانشکده خاتمه یافت.