امروز شنبه  ۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۴۰۲/۰۶/۲۲- ۱۲:۰۳ - مشاهده: ۱۳۲۷

دیدار ریاست محترم دانشکده روابط بین الملل با مدیر منطقه ای یونسکو

یکشنبه 19 شهریور 1402

آقای دکتر دهشیری، ریاست محترم دانشکده روابط بین الملل در روز یکشنبه 19 شهریور 1402 از ساعت 9:00 تا ساعت 10:30 با خانم گلدا الخوری، مدیر منطقه ای یونسکو، در محل دفتر ریاست دانشکده دیدار و گفتگو کردند. خانم دکتر مهرآسا مهردادی، مدیر بخش مطالعات محیط زیست یونسکو، و خانم دکتر مردانه نیز در جلسه حضور داشتند و موضوع اصلی دیدار بررسی راهکارهای همکاری دانشکده روابط بین‌الملل و دفتر منطقه‌ای یونسکو بود.

در این دیدار دو طرف ضمن تاکید بر اهمیت رابطه همکاری، پیشنهاداتی همچون برگزاری کارگاه‌های آموزشی، بازدید دانشجویان و اساتید دانشکده از دفتر منطقه ای یونسکو، دوره کارورزی کوتاه مدت دانشجویان در یونسکو، ایجاد کرسی مطالعات میان فرهنگی در یونسکو، انجام پروژه‌های مشترک مطالعاتی مطرح شد و قرار شد موارد برای بررسی بیشتر و عملیاتی کردن در دستورالعمل کاری قرار گیرد.