امروز شنبه  ۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۴۰۲/۰۸/۰۲- ۰۹:۵۴ - مشاهده: ۱۱۰۴

گزارش جلسه با اعضای اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران

زمان: سه شنبه 25 مهرماه 1402

دانشکده روابط بین الملل در روز سه شنبه مورخ 1402/07/25 میزبان 32 نفر از دانشجویان عضو اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران بود. طبق هماهنگی‌های به عمل آمده دانشجویان مذکور از ساعت 9 الی 10:30 از اداره اسناد تاریخی و همچنین کتابخانه تخصصی وزارت امور خارجه بازدید نمودند. پس از انجام بازدیدها، جلسه ای با حضور جناب آقای دکتر دهشیری رئیس محترم دانشکده روابط بین الملل، اعضای انجمن علمی دانشکده روابط بین الملل و هیأت میهمان در سالن دهخدای دانشکده برگزار گردید.

جناب آقای دکتر دهشیری در ابتدای این جلسه توضیحاتی را پیرامون تاریخچه فعالیت و ظرفیت های دانشکده روابط بین الملل ارائه نمودند و سپس موضوع همکاری و ارتباط بیشتر اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران با دانشکده روابط بین الملل مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در ادامه برخی از حضار به طرح پرسش هایی درخصوص دانشکده روابط بین الملل پرداختند. در پایان، انجمن علمی دانشکده روابط بین الملل با قرائت حکمی از سوی دبیر اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران، عضویت افتخاری این اتحادیه را کسب نمود.