امروز دوشنبه  ۲۶ شهريور ۱۴۰۳
۱۴۰۳/۰۵/۲۷- ۱۵:۲۵ - مشاهده: ۳۸۳

دیدار ریاست دانشکده روابط بین الملل با سفیر ج. ا. ایران در سئول

زمان: سه شنبه 23 مرداد 1403

جناب آقای دکتر دهشیری، ریاست محترم دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه، در روز سه شنبه 23 مرداد 1403 میزبان آقای دکتر کوزه چی، سفیر محترم ج. ا. ایران در سئول بودند.

در این جلسه که خانم دکتر مردانه، سرپرست اداره همکاری‌های علمی و بین المللی، نیز حضور داشتند رئیس دانشکده پس از تعارفات معمول و ارائه گزارش کوتاهی از فعالیت های دانشکده در حوزه تبادل دانشجویی و همکاری‌های علمی‌بین المللی سوابقی از همکاریهای دانشکده روابط بین الملل با دانشگاه‌ هانکوک کره جنوبی در خصوص آموزش زبان فارسی را مطرح کرده و با توجه به ظرفیت های همکاری در این زمینه برای دو کشور، برای از سرگیری همکاریهای آموزشی و پژوهشی با موسسات آموزشی کره جنوبی اعلام آمادگی نمودند.

سفیر ج. ا. ایران در سئول ضمن اعلام آمادگی سفارت در همکاری برای چنین برنامه‌هایی، از پیشنهاد همکاری‌های علمی- آموزشی و نیز برگزاری دوره‌های زبان فارسی نیز استقبال نمودند.