امروز چهارشنبه  ۲۵ مهر ۱۴۰۳

گزارش سومین مدرسه تابستانه حقوق بین الملل

25 و 26 شهریور ماه 1403

برگزاری سومین مدرسه تابستانه حقوق بین الملل

سومین مدرسه تابستانه حقوق بین الملل با موضوع "حقوق بین الملل در دوران معاصر: ظرفیت ها و چالش ها" به همت انجمن دیپلماسی ایران و با همکاری دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه در تاریخ 25 و 26 شهریور ماه 1403 برگزار شد.

در روز نخست این دوره یکشنبه 25 شهریور، پس از سخنرانی افتتاحیه توسط آقای دکتر محمدحسن شیخ الاسلامی رئیس انجمن دیپلماسی ایران و رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه و سخنرانی آقای دکتر محمدرضا دهشیری رئیس دانشکده روابط بین الملل و خوش آمد گویی به حضار و دانشجویان، اساتید مدعو به تبیین دیدگاه‌های خود پرداختند.

نخستین سخنران برنامه آقای کوروش احمدی بود که به بررسی مسئله "شورای امنیت سازمان ملل متحد و نظم حقوقی بین المللی" پرداخت. سخنران دوم آقای دکتر عبدالله عابدینی موضوع "دیوان بین المللی دادگستری و عدالت بین المللی" را تشریح نمود.

سخنرانان بعد از ظهر روز به ترتیب آقای دکتر ستار عزیزی، عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی همدان با موضوع "چالش های حقوق مسئولیت بین المللی"، آقای دکتر بهزاد صابری انصاری با موضوع "دوگانه حقوق بین الملل و نظم بین المللی قواعد محور" و آقای دکتر رضا موسی زاده، استاد دانشکده روابط بین الملل با موضوع  "حقوق بین الملل بشر دوستانه و فناوری‌های نوین" بودند.

سخنرانان بخش اول روز دوم برنامه نیز آقایان دکتر مهدی پیری و دکتر غلامحسین دهقانی بودند که به ترتیب حول محور موضوعات "توسعه مفهوم سرمایه گذاری خارجی در پرتو داوری‌های بین المللی سرمایه گذاری" و "زیست دیپلماتیک در سازمان‌های بین المللی" مباحث خود را بیان نمودند.

بعد از ظهر روز دوم نیز به سخنرانی آقایان دکتر محمد هادی ذاکر حسین با موضوع "ظرفیت دیوان کیفری بین المللی در مقابله با جرائم کیفری بین المللی" و دکتر هیبت الله نژندی منش با موضوع "حقوق بین الملل: گذشته، حال و آینده" اختصاص یافت.

در انتهای برنامه، مراسم اختتامیه و اعطای گواهینامه‌های دوره توسط جناب آقای دکتر محمدرضا دهشیری، رئیس محترم دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه و جناب آقای دکتر موسی زاده استاد دانشکده روابط بین الملل انجام پذیرفت.