امروز چهارشنبه  ۲۵ مهر ۱۴۰۳
۱۴۰۳/۰۷/۱۸- ۱۴:۰۵ - مشاهده: ۱۳۴

کسب مقام اول «دومین دوره مسابقات ملی شبیه سازی شورای امنیت سازمان ملل متحد» توسط دانشجویان دانشکده روابط بین الملل

...

گروه شرکت کننده دانشکده روابط بین الملل شامل آقایان سعید واشقانی فراهانی، امیر صمدی، محمد رسولی و محمدمهدی خزاعی، در «دومین دوره مسابقات ملی شبیه سازی شورای امنیت سازمان ملل متحد با موضوع غزه» به همت دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی، موفق به کسب رتبه اول از میان شرکت کنندگان دانشگاه‌های سراسری در این رویداد ملی شد.

شایان ذکر است که ۷۰ نفر از دانشجویان رشته‌های مطالعات منطقه ای، مطالعات جهان، حقوق، علوم سیاسی، روابط بین الملل از دانشگاه‌های شهیدبهشتی، علامه طباطبایی، بین المللی امام خمینی قزوین، اصفهان، گیلان، مازندران، تربیت مدرس، تبریز، موسسه بیمه اکو و دانشکده روابط بین الملل در این رویداد شرکت داشتند.