امروز شنبه  ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
۱۴۰۲/۱۲/۱۳- ۱۰:۵۲ - مشاهده: ۵۵۹

دیدار رئیس دانشکده روابط بین الملل با رئیس بنیاد صلح ساساکاوا

زمان: 8 اسفند 1402

آقای دکتر دهشیری، رئیس دانشکده روابط بین الملل در روز سه شنبه 1402/12/8 با آقای سونامی رئیس بنیاد صلح ساساکاوا دیدار و گفتگو کردند. در این جلسه آقای کینوچی، مدیر بنیاد صلح ساساکاوا، آقای اداچی، رئیس دپارتمان اسلام و خاورمیانه این بنیاد، آقای میزوتانی، کارشناس دپارتمان مذکور و خانم دکتر مردانه، سرپرست اداره همکاریهای بین المللی دانشکده روابط بین الملل نیز حضور داشتند.

آقای سونامی رئیس بنیاد صلح ساساکاوا پس از تعارفات معمول، اذعان داشتند که همکاری‌های دو نهاد در سطح بسیار خوبی است و می‌توانیم به بسط و توسعه همکاریهای دو طرف بیندیشیم.

در ادامه آقای دکتر دهشیری ضمن خوشامدگویی و ابراز خرسندی از برگزاری موفقیت آمیز دور سیزدهم تبادل دانشجویی با بنیاد صلح ساساکاوا تصریح کردند که تبادل دانشجویی هم اکنون در مرحله ثمردهی است و ما می‌توانیم آثار مثبت آن را در دانشجویان هر دو طرف ملاحظه کنیم.

در پایان، طرفین راهکارهای توسعه همکاری‌های دانشگاهی را مورد تبادل نظر قرار دادند.