امروز شنبه  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳

پیام بسیج دانشجویی دانشکده روابط بین الملل

...

﴿وَسَیعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَی مُنْقَلَبٍ ینْقَلِبُونَ﴾

حادثه تروریستی کرمان که در چهارمین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی به وقوع پیوست، بار دیگر آشکار کرد که دشمنان ایران اسلامی هیچ مرزی برای جنایت نمی‌شناسند. امروز بار دیگر کفر و تکفیر همسو شده تا انتقام‌ شکست‌های خود از محور مقاومت را از عاشقان و پیروان راه مکتب سلیمانی بگیرند .

بسیج دانشجویی دانشکده روابط بین‌الملل وزارت امور خارجه، ضمن محکومیت این اقدام ددمنشانه، مراتب تسلیت خود را نسبت به خانواده‌های داغدار عزیزان از دست رفته و همچنین تمامی ملت ایران اعلام می‌دارد .

بسیج دانشجویی دانشکده روابط بین‌الملل، ضمن اعلام حمایت از مجموعه‌ها و نهادهای نظامی و امنیتی کشور، بر خط مشی تعیین شده توسط مقام معظم رهبری که همان "پاسخ سخت"، "سرکوب" و "مجازات عادلانه" است، تاکید کرده و خواستار اشد مجازات برای تمامی عاملان، حامیان و مشوقان این اقدام خونین است .

بسیج دانشجویی

دانشکده روابط بین‌الملل وزارت امور خارجه